Warning: Declaration of googletranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/2/d/5/escapingsweden.com/httpd.www/dina/wp-content/plugins/translate-google/googletranslate.php on line 0 BOJKOTTA nu |

BOJKOTTA nu

Demonstrera, håll tal och uttryck ert stöd för det palestinska folket, men framförallt, INLED BOJKOTTEN mot ockupationsstaten NU! Gör inte som de korrupta intressestyrda politikerna och makthavarna, nöj er inte med att tala om situationen, utan AGERA! Inled bojkotten både som grupp och individuellt.

Det är en skam att vi kan skandera oss hesa varje gång Gaza attackeras, men alla andra dagar kan handla från en butik där varor från ockupationsstaten säljs. Det är en skam att vissa av oss säkert har en SodaStream från ockupationsstatens bosättningar hemma. Är det inte vidrigt, att vi kan gå förbi en hylla med apelsiner, se etiketten från ockupationsstaten och ignorera den? Vi borde krossa dessa SodaStreams, vi borde riva ner hyllorna med bosättarnas produkter i och vi borde trampa på de frukter och grönsaker som skördats på den jord som palestinier drivits bort ifrån och dödats för. Gå från ICA till Coop, till Willys och markera varorna från bosättningar, prata med butiksägarna och kräv att produkter från ockupationsstaten och dess bosättningar inte köps in igen! Varorna från bosättningarna är illegala!

Vi vet allt för väl vad ord utan handling innebär för palestinierna. I 66 år har palestinier väntat på sin rätt. I 66 år har omvärlden sagt “ja” i diverse resolutioner och uttalande. Idag slutar vi vänta och tar vårt ansvar. Låt oss bojkotta varor från ockupationsstaten! Låt oss göra en riktig förändring och på allvar vara med och påverka palestiniernas framtid och öde.

Detta ska du bojkotta:

http://www.palestinagrupperna.se/bojkott-desinvesteringar-och-sanktioner-bds/israeliska-produkter-i-sverige

Denna mall kan du fylla i till din lokala butik:

http://www.palestinagrupperna.se/bojkott-desinvesteringar-och-sanktioner-bds/kampanjer/israeliska-frukter-och-gr%C3%B6nsaker-i-butikerna/brevmal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>