Warning: Declaration of googletranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/2/d/5/escapingsweden.com/httpd.www/dina/wp-content/plugins/translate-google/googletranslate.php on line 0 Sommarpremiär |

Sommarpremiär

Ibland gör jag saker som jag vet att jag inte borde göra. Som att låta bli att skriva. Min hjärna går på fullvarv hela tiden och att föra diskussioner i sin hjärna med sig själv är ohållbart i längden. De senaste två månaderna har jag önskat att jag hade en person som följde med mig och skrev ner varenda tanke jag hade i hjärnan. Av lathet orkade jag inte göra det själv. Tänk vilken flumming och intressant bok det hade kunnat blivit. När den tanken inte längre var en tanke som flög förbi ibland utan blev en daglig tanke och nästan verklig (låsades att det fanns någon där som antecknad) insåg jag att om jag inte tar tag i detta skrivande nu, kommer jag bli galen.

Så nu är jag här igen, fast denna gång utan några krav på hur många inlägg eller hur ofta, eller vad de ska handla om eller hur de skall vara uppgbyggda. Krav har jag tillräckligt med och det enda kravet jag har accepterat är att få bort kraven. Sen jag blev sthlmsbo och sedan jag började mitt nya jobb har jag blivit en lite mer seriös, oavslappnad och rutingalen “kärring”. Det här spontana, att våga, och framförallt att njuta av allt utan att ifrågasätta och analysera sönder och hitta förklaringar är helt bortblåst. Det är bra med både och, jag gillar dem nya egenskaperna också, men inte på bekostnad av den jag faktiskt är, som jag faktiskt trivs med, som har tagit mig dit jag är idag. Förutom att jag inte har skrivit så har jag faktiskt förlovat mig i världens bästa man. Det var inte planerat, vi båda var rätt så nöjda med livet som det var, men får man chansen, då måste man våga ta den. Och det gjorde vi och det var ett mycket bra val för nu är vi förlovade och nästa stora steg i vårt liv tillsammans är bröllop, InsAllah. Inga datum bestämda ännu, men nästa år någon gång.

Just nu njuter jag av min nya utsikt (tredje flytten på 1 år, hoppas att de är den sista) och inser att det är dags att slappna av, njuta och andas in livet precis som det är, här och nu. För jag inser att jag hållit inne andan alldeles för länge.

Vi ses snart igen

Vi drog en trip till Polen där vår barndomsvän gifte sig med sin älskade

Vi drog en trip till Polen där vår barndomsvän gifte sig med sin älskade

 

2014-06-21 17.11.162014-06-03 00.26.38

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>