Warning: Declaration of googletranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/2/d/5/escapingsweden.com/httpd.www/dina/wp-content/plugins/translate-google/googletranslate.php on line 0 “what about us” |

“what about us”

Det är fördärvligt rent ut sagt! Hur kan världens makthavare inte göra något? Hur kan man efter dessa år fortfarande tillåta att ALLA dessa människor dör?! Om de vill, så kan de ändra på situationen NU, men deras politiska intressen är viktigare än människoliv. Vart är hjärtat? ÄRLIGT! VI MÅSTE FÅ ETT STOPP PÅ DET HÄR!! Det är civila oskyldiga MÄNNISKOR som DÖR! SOM DÖR!! En HEL GENERATION människor förväntas växa upp utan skolgång. EN HEL GENERATION människor förväntas växa upp utan sin familj. Jag blir så jävla ledsen över att vi tittar på och diskuterar medan dem DÖR! Tänk om det var jag och min familj? Hur svårt är det att behandla människor som man önskar att andra behandlar än och sina kära?! Människor är inga jävla måltavlor. SVERIGE, och ALLA andra länder, GÖR NÅGOT! FÅ STOPP PÅ OSKYLDIGA MÄNNISKORS LIDANDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>